| Autor | Wiadomość | 

| lpmop SV Rider 
 Moto: SV650 S2000, N2002
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieBardziej prozaicznie    1) koleś się przyznał  komu ukradł. 2) prawy migacz kleiłem na klej termiczny jak się okazało że to mój migacz to reszta poszła bez problemu. Nie wierzyłem że to mój motor na początku.  Fajnie jakaś SV ale ....  Na policję dostarczyłem całą listę 20 coś punktów każda rysa którą pamiętałem opisałem gdzie, jak i kiedy.   Większość jest czarna sprayem z białymi wstawkami._________________
 Suma ilorazu inteligencji ludzi na świecie jest stała tylko liczba bydła przybywa !#....
 sv 650 s 00r ->sv 650 n 99r

| 

| 5 sie 2011, o 16:21 | 

| 

|  | 

| lewan motocyklista 
 Moto: SV1000S '03
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieGratuluję i cieszę się razem z Tobą! _________________
 SV1000S '03

| 

| 5 sie 2011, o 18:20 | 

| 

|  | 

| zelka motorowerzysta 
 Moto: s
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieTak z czystej ciekawości, wiesz może co mu za to grozi? Mnie jak uszkodzili samochód i musiałem oddać do warsztatu do naprawy to założyłem sprawę cywilną chłopaczkom co popsuli mi auto i musieli płacić mi za to, że nie miałem czym do pracy dojeżdżać, a wynająłem auto od znajomego z firmy. Fakt, że na fakturach poszedł przekręt, ale w granicach rozsądku. No i trzeba przyznać, że te procedury sądowe blablabla ale na paliwo na 2 miesiące starczyło   No i gratuluje, że SV`ka wróciła w Twoje ręce!_________________
 eRepublik.pl

| 

| 5 sie 2011, o 20:29 | 

| 

|  | 

| lpmop SV Rider 
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemniePodobno od 5 do 10 lat (recydywa + włamanie + kradzież),[odobno mogę go skarżyć cywilnie (z niego ściągalność =0),
 więcej nic nie wiem a nie chce bzdur opowiadać.

| 

| 5 sie 2011, o 21:02 | 

| 

|  | 

| snow SV Rider 
 Moto: GSR750_L1
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieNie podobno a na pewno możesz ścigać kolesia z powództwa cywilnego o zapłatę za przywrócenie moto do stanu sprzed kradzieży. _________________
 GSR750_L1 Glass Sparkle Black
 skąd ja to wiem, że ogon nie merda psem?!

| 

| 5 sie 2011, o 21:26 | 

| 

|  | 

| Słoniu SV Rider 
 Moto: H2 / RSV4 Factory
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieNawet jak ściągalność jest zerowa to nie zaszkodzi go jeszcze dojebać z powództwa cywilnego, w końcu to gnida społeczna, należy mu się. 

| 

| 5 sie 2011, o 21:29 | 

| 

|  | 

| lpmop SV Rider 
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnie_________________
 Suma ilorazu inteligencji ludzi na świecie jest stała tylko liczba bydła przybywa !#....

| 

| 5 sie 2011, o 23:00 | 

| 

|  | 

| Fleury29 SV Rider 
 Moto: wdowiec
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieCieszę się że odzyskałeś moto     Tylko wkurza mnie to - ma facet swoją maszynę o którą dba, a jakiś chlor pierdolony zabiera mu jego pasje.. na pal takie ścierwo jakim jest ten złodziej. i co się jeszcze okazało bezczelny idiota   ![happy :]](./images/smilies/krzywy.gif)   Moto jak widać pokrzywdzone, ale niech ten złodziej zapłaci za to co zrobił. Walcz o swoje Lpmop!_________________
 "Too weird to live but much too rare to die.."

| 

| 5 sie 2011, o 23:25 | 

| 

|  | 

| snow SV Rider 
 Moto: GSR750_L1
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnie_________________
 GSR750_L1 Glass Sparkle Black
 skąd ja to wiem, że ogon nie merda psem?!

| 

| 5 sie 2011, o 23:25 | 

| 

|  | 

| grzesiek motocyklista 
 Moto: Z 750
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieJak inaczej PAJAC! mógł pomalować moto, łapy poobcinać! Super że sprzęt w domku! _________________
 v-twin & v-tec

| 

| 6 sie 2011, o 08:08 | 

| 

|  | 

| lpmop SV Rider 
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieMoto jeszcze miech na Komendzie. Potem mnie nie ma, w październiku zacznę remonty (miech zleci).  Kto lata w listopadzie??  Więc sezon zakończyłem ważne że z       Zostaje mi skończyć CZ.  _________________

| 

| 6 sie 2011, o 09:12 | 

| 

|  | 

| Toksyczny SV Rider 
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieWażne że moto masz stary - gratuluje. Czasami jednak daje rade. _________________
 " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami"
 "Carpe Diem"

| 

| 6 sie 2011, o 12:49 | 

| 

|  | 

| lpmop SV Rider 
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieWypadało by jakieś ognisko zorganizować    ??_________________

| 

| 6 sie 2011, o 12:52 | 

| 

|  | 

| pink25 SV Rider 
 Moto: SV 1000 N 2005
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieGratuluje, że się jakoś w miarę szczęśliwie skończyło. Gościa oczywiście skarż! Sprawa się skończy za jakieś 3 lata ale zasądzą kasę a wbrew pozorom zamiast siedzieć (czy dodatkowo siedzieć) to kasa się znajdzie... Jakieś 15 lat temu zawalili mi moto (mz 250 dobrze zrobiona i wyposażona). Policja zatrzymała kolesi w bramie jak rozbierali... Żal było patrzeć co z niej zostało (brak liczników, tylnego koła, kufra z kaskami, gaźnika... Sprzedałem zwłoki policjantowi za 300 zł... Jakieś 13 lat temu zawalili mi prawie nowego malucha (AC też brak jak i w moto..). Kradzież w wawie a pół roku później policja z Poznania dzwoni i każe przyjechać po silnik bo znaleźli jakiegoś poskładanego malucha z niby to moim silnikiem... Wyjazd kosztował mnie jakieś 400 zł (pożyczony samochód, paliwo, urlop z pracy mój i jeszcze osoby z rodziny na którą samochód był jeszcze zarejestrowany) a silnik to jakiś zajeżdżony smoluch. Oczywiście nie mój - całkowicie inna konstrukcja ale gliny się uparły i kazali zabierać bo za magazyn zapłacę... Przywiozłem i wyrzuciłem na złom... Niestety mógłbym tak więcej ... także głowa do góry!  _________________
 Pozdrawiam
 Pink
 SV 1000 N, 2005 r. srebrna, szybka GIVI, kufer GIVI

| 

| 6 sie 2011, o 14:04 | 

| 

|  | 

| Kilerpl Klonowy orator 
 Moto: nima :)
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieMnie wczoraj o 4 rano obudził pilot z alarmu motocyklowego. Piszczal że czujnik przechyłu został aktywowany. Moto jest w garażu w domu ale drzwi nie zamykam bo później ciężko je otworzyć. Zajęło mi z 3 minuty zanim się ubrałem i zszedłem na dół z kijem bejsbolowym ale nikogo nie było. Nie wiem czy zwiali i zamknęli drzwi czy tylko alarm oszalał.  Czujniki przechyłu raczej same z siebie się nie załączają   _________________
 Trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu
 Ego nihil timeo, quia hihil habeo

| 

| 7 sie 2011, o 04:28 | 

| 

|  | 

| Toksyczny SV Rider 
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieI co byś tym kijem zrobił poza postraszeniem? uszkodził ciało? spotkał byś się ze sprawą sądową i problemami - to nie hameryka, Tutaj musisz dzwonić na pały i modlić się żeby prędko przyjechały. _________________
 " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami"
 "Carpe Diem"

| 

| 7 sie 2011, o 08:24 | 

| 

|  | 

| kaCZi SV Rider 
 Moto: GSXR k8
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieKanada?  _________________
 Moja czarna Perła -> GSX-R 750 K8

| 

| 7 sie 2011, o 08:36 | 

| 

|  | 

| phantom116 motocyklista 
 Moto: SV650N K1
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnie^ Haha   

| 

| 7 sie 2011, o 12:13 | 

| 

|  | 

| Słoniu SV Rider 
 Moto: H2 / RSV4 Factory
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnieTak Toksyczny, lepiej zejść bez niczego i zostać ciężko pobitym lub dostać nożem od złodzieja. Jakby mi się to przytrafiło to napierdalałbym bandziorów kijem, później bym się martwił jakie to mamy pojebane prawo w PL i co mi za to grozi. 

| 

| 7 sie 2011, o 14:14 | 

| 

|  | 

| Kilerpl Klonowy orator 
 Moto: nima :)
   |   Re: Mój moto jezdzi po Poznaniu bezemnie[quote="Toksyczny"]I co byś tym kijem zrobił poza postraszeniem? uszkodził ciało? spotkał byś się ze sprawą sądową i problemami - to nie hameryka, Tutaj musisz dzwonić na pały i modlić się żeby prędko przyjechały./quote] W Kanadzie też nie wolno nic zrobić złodziejowi tak samo jak w Polsce, ale już dawno powiedziałem że jeżeli ktoś stworzy jakiekolwiek zagrożenie dla mojej rodziny to już z tego domu nie wyjdzie. Włamanie do prywatnego domu gdy wszyscy śpią zaliczam do takich zagrożeń. Serce się ma dla ludzi a nie dla śmieci   _________________
 Trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu
 Ego nihil timeo, quia hihil habeo

| 

| 7 sie 2011, o 14:36 | 

| 

|  |