| Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;) 

| Autor | Wiadomość |  
			| szydello SV Rider 
 Moto: 636 '03
   |   Re: Ale urwał - prawie stopeA dziękuje dobrze. 
 Noga nie boli - ostatnio swędzi. Chyba że upadnę - co wczoraj się zdarzyło, to mam uczucie pogiętej śruby. Przy dobrych wiatrach 2 tygodnie i wyjmują to świństwo.

Łapy wyrabiam - jak wrócę na wieś to zrobię sesję w krzakach.
 Co do wypadku, w tym tyg podpisuje umowę z adwokatem (mam nadzieję że wyślemy od razu papiery o OC cywilne do link4).
 I dzwonię na policję żeby dowiedzieć się czy powołano biegłego i w piątek przyjmuję szacownego pana z link4.

A jak sprawa się potoczy - czy wina zostanie orzeknięta całkiem na samochód, czy mi się udzieli w związku z jazdą między samochodami - zależy od biegłego....

|  
			| 24 maja 2010, o 20:54 | 

|  
		|  |  
			| lasooch SV Rider 
 Moto: TT1050
   |   Re: Ale urwał - prawie stopeNa uczelni zajmuję się rekonstrukcjami wypadków drogowych, mój promotor jest biegłym sądowym od wypadków, inny mój wykładowca to wiceprezes stowarzyszenia rzeczoznawców techniki samochodowej i ruchu drogowego... Wiem z pierwszej ręki jakie głupoty czasem są w tych orzeczeniach, ile rzeczy to naprawdę wróżenie z fusów. Jak będziesz mieć jakąkolwiek opinię od biegłego, to podrzuć mi kopię    Może się okaże, że np. Twoją sprawą zajmuje się ktoś znajomy, albo może uda się podważyć ew. niekorzystną opinię... A póki co, niech się noga szybko goi  _________________
 Triumph Tiger 1050 << bikepics

|  
			| 24 maja 2010, o 21:29 | 

|  
		|  |  
			| szydello SV Rider 
   |   Re: Ale urwał - prawie stope  Wybaczcie jakość.  Skóra buta wbijając się w nogę zawinęła się do środka, wypychając moją skórę na zewnątrz. Lało się jak ze świniaka   W środę mam wizytację z roentgenem. Jak Bóg da - oswobodzą mnie z żelastwa._________________
 była  n k4

|  
			| 6 cze 2010, o 15:07 | 

|  
		|  |  
			| raptor SV Rider 
   |   Re: Ale urwał - prawie stopeAle dziura, nieprzyjemnie się takie coś ogląda, ...tym bardziej że mam krótkie arlen nessy     , ale jak jest dobry' strzał /czytaj pech/ , nawet jakby buty ze stali były to ..."ale urwał"  _________________
 650S K6  > DL650 AK8

|  
			| 6 cze 2010, o 19:05 | 

|  
		|  |  
			| scr motocyklista 
   |   Re: Ale urwał - prawie stopeNigdy bym nie powiedział, że można tak wzmacniany skórzany but rozerwać na czymś tępym.. Chyba, że crashpad grzybek to sobie wyobrażam  

|  
			| 8 cze 2010, o 23:55 | 

|  
		|  |  
			| szydello SV Rider 
   |   Re: Ale urwał - prawie stope 2 kości całkiem w cipkę, jedna ledwo co. Śruby na oddziale wykręcają. Może w poniedziałek._________________
 była  n k4

|  
			| 9 cze 2010, o 22:07 | 

|  
		|  |  
			| Słoniu SV Rider 
 Moto: H2 / RSV4 Factory
   |   Re: Ale urwał - prawie stopeSzydello, wiesz jakie to uczucie jak wyjmują te druty?    

|  
			| 15 cze 2010, o 16:38 | 

|  
		|  |  
			| szydello SV Rider 
   |   Re: Ale urwał - prawie stopeAno nie wiem, po pseudo konsultacjach na oddziale zostałem zapisany na 8 lipca. A Ty wiesz jakie to uczucie? Chociaż obrona pracy inżynierskiej będzie pod presją mojego kalectwa  _________________
 była  n k4

|  
			| 19 cze 2010, o 12:21 | 

|  
		|  |  
			| Słoniu SV Rider 
   |   Re: Ale urwał - prawie stopeJak mi wyciagali z dłoni, to słyszałem tak jakby "pierdzenie" zasysanego powietrza do środka    To nie boli, to łaskocze     Edit: na fotce zaznaczyłem czarnymi kreskami, dokąd sięgały moje druty   

|  
			| 20 cze 2010, o 14:56 | 

|  
		|  |  
			| szydello SV Rider 
   |   Re: Ale urwał - prawie stopePiękna sprawa    A czemu dostałeś parę?_________________
 była  n k4

|  
			| 21 cze 2010, o 01:28 | 

|  
		|  |  
			| Słoniu SV Rider 
   |   Re: Ale urwał - prawie stopePiąta kość śródręcza była pęknięta i zgięta, więc musiała być wyprostowana i przytrzymana z obydwu stron    Podczas operacji miałem narkozę ofkors  

|  
			| 21 cze 2010, o 23:22 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  
	|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach