| Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;) 

| Autor | Wiadomość |  
			| Dono SV Rider 
 Moto: różne
   |   Re: Nasze puszkiTen typ tak ma. PRL-owska myśl techniczna   Kończę WFM-kę którą odkładam zawsze "na później", bo jest coś ciekawszego do roboty, podrementowuję VFR-kę na przyszły sezon i może blacharkę we fiacie    Civic jakiś taki... za młody    Poza tym w dobrym stanie jest z tego co widać, co Ty od niego chcesz     Rejestracji na zabytek proponuję się wystrzegać  

|  
			| 21 paź 2011, o 22:48 | 

|  
		|  |  
			| faraoneczka SV Rider 
 Moto: sv650 K5
   |   Re: Nasze puszkiA ja nie mam swojej puszki.     Zdecydowanie nie lubię jeździć autem, ale jak trzeba, to czasem jeżdżę puszkami rodziców: toyota corolla 1,9 diesel combi [jak dobrze pamiętam, to z 2004] albo fiat seicento [chyba z 2002]._________________
 4 WHEELS MOVE THE BODY
 2 WHEELS MOVE THE SOUL

SPRZEDAM: części SV650S K3< (kierownica, półka, tarcze hamulcowe, i inne)

SPRZEDAM: damska tekstylna kurtka Buse r.S/M

|  
			| 21 paź 2011, o 23:15 | 

|  
		|  |  
			| Lord Steinmetz motorowerzysta 
 Moto: Diablica
   |   Re: Nasze puszki_________________

|  
			| 22 paź 2011, o 01:15 | 

|  
		|  |  
			| Razor erotoman-gawędziarz 
 Moto: SV 1000N 2004
   |   Re: Nasze puszkiJaki masz tam silnik? _________________
 SVNERWUS

|  
			| 22 paź 2011, o 01:16 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Nasze puszkiNatenczas niestety V6 ale plany są ambitne      Oczywiście jak będzie kasa   _________________

|  
			| 22 paź 2011, o 01:18 | 

|  
		|  |  
			| Razor erotoman-gawędziarz 
 Moto: SV 1000N 2004
   |   Re: Nasze puszkiA to ten słaby... ta generacja miała chyba najsłabsze silniki w ogóle, nawet te sztandarowe 5.7 miało raptem nieco ponad 200KM   Mnie to się marzy taka maszynka hamerykańska:http://www.fordnow.net/wp-content/uploads/2011/03/Lincoln-Mark-V....jpg 7.4 silnik, 325 KM, ale za to jak to wygląda, jaką ma maskę! Jeździłbym tym szybciej niż 100km/h, siedząc w białym kapeluszu, futrze i paląc kubańskie cygara    w Lincolnie Mark 5  _________________
 SVNERWUS

|  
			| 22 paź 2011, o 01:38 | 

|  
		|  |  
			| faraoneczka SV Rider 
 Moto: sv650 K5
   |   Re: Nasze puszkiMi się marzy cadillac deville...     tak najlepiej z lat 60-tych.    Kiedyś sobie kupię! ale nieprędko to nastąpi...  _________________
 4 WHEELS MOVE THE BODY
 2 WHEELS MOVE THE SOUL

SPRZEDAM: części SV650S K3< (kierownica, półka, tarcze hamulcowe, i inne)

SPRZEDAM: damska tekstylna kurtka Buse r.S/M

|  
			| 22 paź 2011, o 05:48 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Nasze puszki3gen to wersja tzw. kryzysowa    Mój silnik nie jest wyżyłowany ale i nie najsłabszy. W kilku rocznikach montowali także 4cyl rzędówki 2,5l. To dopiero słabizna  _________________

|  
			| 22 paź 2011, o 11:19 | 

|  
		|  |  
			| Erazer SV Rider 
 Moto: SV 650S '01
   |   Re: Nasze puszkiRazor, w takim lansie to się cabrio jeździ   A ja ostatnio zanabyłem zagazowane Punto '03 z silnikiem 1,2 8V - stawiam na oszczędność i stanie w korkach w zimę..._________________
 Jeśli nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz się czy było warto

SV 650S

|  
			| 22 paź 2011, o 19:11 | 

|  
		|  |  
			| lasooch SV Rider 
 Moto: TT1050
   |   Re: Nasze puszkiOstatnie 2 dni spędziłem na podróżowaniu po naszym pięknym kraju w poszukiwaniu nowego dupowozu... Z założenia odpuściłem sobie komisy, handlarzy, importerów i inne miejsca, gdzie sprzedaje się przystanki autobusowe. Wybrałem sobie kilka ofert prywatnych, a szczególnie jedną ciekawą ofertę znalezioną na forum tematycznym danej marki, takim samym jak nasze. Skoro gość nawet nie wystawia sztuki na allegro, tylko sprzedaje znajomym poprzez forum, to chyba musi być dobra. Inni forumowicze też polecali, no to zrobiłem sobie wycieczkę do Krakowa. No i efekty - samochód cały malowany, korozja na każdym elemencie włącznie z dachem, przestawiony słupek B i tylne drzwi nie chcą się zamykać. Igła jednym słowem. A właściciel rżnie głupa do końca    Więc cały dzień i pieniądze na dojazd psu w dupę. A jak na tamtym forum pod ogłoszeniem "miałem czelność" napisać parę słów od siebie, to mnie teraz właściciel owego parcha sądem straszy i żąda przeprosin za "pomówienia i kłamstwa"   Coś czuję, że civic zostanie u mnie na dłużej  _________________
 Triumph Tiger 1050 << bikepics

|  
			| 23 paź 2011, o 11:59 | 

|  
		|  |  
			| Erazer SV Rider 
 Moto: SV 650S '01
   |   Re: Nasze puszkiO shit    to "igły" sprzedają się też na forum tematycznym... hmmm to komu już wierzyć..._________________
 Jeśli nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz się czy było warto

SV 650S

|  
			| 23 paź 2011, o 14:22 | 

|  
		|  |  
			| DANEK SV Rider 
 Moto: MT01
   |   Re: Nasze puszkiJa tam zmieniam dresowoza na... dresowoza heheeh     Moje leciwe bmw 525tds e34  na 530d e39    hmmmm miało być co innego, ale jakoś ta mareczkę polubiłem    i nie mogę się odkleić od niej   ._________________

|  
			| 23 paź 2011, o 20:00 | 

|  
		|  |  
			| Krystian N rowerzysta 
 Moto: SV 650N '08
   |   Re: Nasze puszkiJak całkiem spora część Was, pożyczam samochody od rodziców, a to Passata B6, a to A klasę. Chociaż wolę vw bo cholerny diesel, ale mało pali..  _________________
 SV 650 N '08r

|  
			| 23 paź 2011, o 21:34 | 

|  
		|  |  
			| skwaro SV Rider 
 Moto: CBR600RR PC40
   |   Re: Nasze puszki|  |  |  |  |  | lasooch napisał(a): Ostatnie 2 dni spędziłem na podróżowaniu po naszym pięknym kraju w poszukiwaniu nowego dupowozu... Z założenia odpuściłem sobie komisy, handlarzy, importerów i inne miejsca, gdzie sprzedaje się przystanki autobusowe. Wybrałem sobie kilka ofert prywatnych, a szczególnie jedną ciekawą ofertę znalezioną na forum tematycznym danej marki, takim samym jak nasze. Skoro gość nawet nie wystawia sztuki na allegro, tylko sprzedaje znajomym poprzez forum, to chyba musi być dobra. Inni forumowicze też polecali, no to zrobiłem sobie wycieczkę do Krakowa. No i efekty - samochód cały malowany, korozja na każdym elemencie włącznie z dachem, przestawiony słupek B i tylne drzwi nie chcą się zamykać. Igła jednym słowem. A właściciel rżnie głupa do końca    Więc cały dzień i pieniądze na dojazd psu w dupę. A jak na tamtym forum pod ogłoszeniem "miałem czelność" napisać parę słów od siebie, to mnie teraz właściciel owego parcha sądem straszy i żąda przeprosin za "pomówienia i kłamstwa"   Coś czuję, że civic zostanie u mnie na dłużej   |  |  |  |  |  | 
A co teraz chcesz kupić? Żeby nie było że ot, mój dupowóz obecnie wygląda tak:  Na tę chwilę 252KM/233Nm, ale przez zimę chyba powalczę o więcej :-)_________________

Motocykl w przeciwieństwie do auta w zakręcie pochyla się we właściwą stronę.

|  
			| 23 paź 2011, o 22:01 | 

|  
		|  |  
			| lasooch SV Rider 
   |   Re: Nasze puszkiRodzinne kombi...    _________________

|  
			| 23 paź 2011, o 22:58 | 

|  
		|  |  
			| skwaro SV Rider 
   |   Re: Nasze puszki_________________

|  
			| 23 paź 2011, o 23:14 | 

|  
		|  |  
			| lasooch SV Rider 
   |   Re: Nasze puszkiWyjdzie w praniu... Nie mam jakiegoś parcia na mocny silnik, zwykłe 2.0 N/A starczy mi w zupełności. Ale jak się trafi jakiś godny egzemplarz GT za uczciwe pieniądze, to też płakać z tego powodu nie będę    Póki co, zanosi się na długie poszukiwania, bo na rynku jest sporo trupów, a naprawdę ładne egzemplarze znikają w 2 dni..._________________

|  
			| 23 paź 2011, o 23:42 | 

|  
		|  |  
			| 3kkk motocyklista 
   |   Re: Nasze puszki@lasooch - trochę zazdroszczę, swego czasu '06 impreza wrx 2,5      no po prostu miodzio przez 2 lata było.. (w międzyczasie tylko dwie opony i jedna felga poszła   ).. ale z racji oszczędności (tylko 98 mu wchodzilo bezbłędnie.. ) zmieniłem na 5,7 Hemi     A tak serio to zajefajne auta, ale niestety większość z tego na rynku to po prostu szmelc.. nawet jeśli kupujesz od znajomego znajomego.. niby z polecenia a tu  _________________
 SV 650N k4

|  
			| 24 paź 2011, o 01:47 | 

|  
		|  |  
			| matejator SV Rider 
 Moto: SV 650S 2004
   |   Re: Nasze puszkiNa którym forum szukałeś? Oficjalnym czy nieoficjalnym    ja kupowałem Outbacka właśnie przez forum oficjalne i jestem zadowolony, może coś Ci się trafi lepszego._________________
 SV650S K4

|  
			| 24 paź 2011, o 13:13 | 

|  
		|  |  
			| skwaro SV Rider 
   |   Re: Nasze puszkiZwykłą może jeszcze Ci się uda, kupienie GT-ka w dobrym stanie graniczy z cudem..._________________

|  
			| 24 paź 2011, o 13:18 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  
	|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach