| Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;) 

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 6 ] |  |  

| Autor | Wiadomość |  
			| freshus motorowerzysta 
 Moto: SV650N 2005
   |   LakierHejka. 
 Dorabiał ktoś z Was lakier perłowy 2 warstwy + klar w SCV na moto według kodu producenta?
 Jest to jedyna firma w okolicy Warszawy którą udało mi się znaleźć. U nich dorabiają perły według kodu.
 Możecie się wypowiedzieć na temat zgodności koloru?

Wiem że wiele zależy od lakiernika i nałożenia drugiej warstwy ale interesuje mnie sam lakier.

|  
			| 27 sty 2016, o 15:19 | 

|  
		|  |  
			| Marpol SV Rider 
 Moto: CBR 1000 RR
   |   Re: Lakierzalezy co malujesz - jeśli to naked mozęsz umalować całosc w jeden pare zł wiecej  a przy sprzedaży czy czymś nikt nie bedzie sie za bardzo doszukiwać  _________________
 Hard Work Beats Talent.

|  
			| 13 lut 2016, o 21:06 | 

|  
		|  |  
			| freshus motorowerzysta 
   |   Re: LakierMaluję tylko zbiornik paliwa. Dorobiłem lakier RM w CSV według kodu producenta. Lakier nie jest tani 300ml x2 /160zł (perła). Robiliśmy próbę. W cieniu i słońcu wyszło idealnie. Dobry znak, nie trzeba było poprawiać ich receptury koloru. Teraz wszystko zależy od lakiernika. Za około tydzień mam odebrać zbiornik. _________________
 There are 3 types of people in this world, those who can count and those who can't!

|  
			| 14 lut 2016, o 09:18 | 

|  
		|  |  
			| freshus motorowerzysta 
   |   Re: LakierNo i lipa. Lakiernik robił próby na większej powierzchni, niestety nic z tego. Albo mam za wysokie wymagania, albo w mieszalni zbyt małe doświadczenie. Poprawiali recepturę jeszcze 2 razy i nie wychodzi to co chciałbym, żeby wyszło.
 Tak czy owak kodu Suzuki YU9 w CSV nie dorobicie. To znaczy coś zbliżonego da radę. Według mnie w SV N w tym kolorze, pomimo że jest spory odstęp między zbiornikiem a innymi elementami, różnica w kolorze jest zbyt duża.

|  
			| 27 lut 2016, o 12:09 | 

|  
		|  |  
			| Niepozorny SV Rider 
 Moto: SV650S K4
   |   Re: LakierFajnie ze nie zostawiłeś sprawy i opisałeś efekt końcowy. Planujesz coś dalej z tym robić? _________________
 Dawniej Pierwsze kilometry.

|  
			| 27 lut 2016, o 12:34 | 

|  
		|  |  
			| freshus motorowerzysta 
   |   Re: LakierW sumie to mam 2 zaprawki do zrobienia, ale przy okazji chciałem już odświeżyć całość. Zrobię zaprawki tym co mam. Nie powinno się różnić bo są niewielkie.  Trochę mi towaru niepotrzebnego zostanie  _________________
 There are 3 types of people in this world, those who can count and those who can't!

|  
			| 27 lut 2016, o 13:27 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 6 ] |  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  
	|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach