| Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;) 

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 16 ] |  |  

| Autor | Wiadomość |  
			| zonq SV Rider 
 Moto: Czorna SV650 K1
   |   Wypadek forumowicza?http://www.zw.com.pl/artykul/519830_Wyp ... uczej.html - tak sobie przejrzałem na szybkiego nasza galerie i moto podobne do sv-ki leona_ssj, ktoś coś wie? _________________
 Czorna SV650 K1

|  
			| 1 paź 2010, o 20:43 | 

|  
		|  |  
			| Ludzik rowerzysta 
   |   Re: Wypadek forumowicza?Dokładnie to ta leonowa, była na moim stanie   Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek zawitam osobiście w temacie takim jak ten   Cóż sprawa prosta - gość jechał w tym samym kierunku, co ja - tyle, że lewym pasem. Oczywiście wymuszenie, próbowałem jeszcze uciekać i to mnie uratowało, bo przeleciałem przez maskę, a nie zatrzymałem się na budzie, zaliczając jednak w ten sposób plecami krawężnik. Tomografia i usg nic nie wykazały, aczkolwiek pozostaje uczucie, jakby przejechał po mnie walec    w zasadzie to każdy mięsień jestem w stanie wymienić w moim ciele   Konkluzje: - niby mała prędkość, bo dopiero co przejechałem 30m od świateł, a było niebezpiecznie - kask shoei xr1100 uratował moje dupsko i nigdy w życiu nie zawaham się przy zakupie tej klasy szpeju - ciuchy jak ciuchy, modeka finn - mimo to myślę, że ochraniacze pomogły, bo żaden staw mnie nawet lekko nie boli. - SVka ma rozwalone amorki, chłodnicę, kolektor i wiadomo - plastiki. Tyle na szybko co zdążyłem obadać po wypuszczeniu ze szpitala    Ułamana klamka hebla zostaje na pamiątkę   Do domu miałem 200 metrów... co nie zmienia faktu, że tak nagły manewr w każdej sytuacji by mnie zaskoczył. Uważajcie na siebie i lewa w górę!

|  
			| 1 paź 2010, o 21:52 | 

|  
		|  |  
			| Jedi SV Rider 
 Moto: SV650S K5(sprzedany)
   |   Re: Wypadek forumowicza?Dobrze, że żyjesz i nic poważniejszego się nie stało. Szkoda motocykla, ale się poskłada i będzie ok  ![happy :]](./images/smilies/krzywy.gif)_________________
 http://www.littlesparkle.pl

Suzuki SV650S K5

|  
			| 1 paź 2010, o 22:54 | 

|  
		|  |  
			| cyrulik SV Rider 
 Moto: SV650S K6i powrót :)
   |   Re: Wypadek forumowicza?Powodzenia w reanimacji siebie i moto. _________________
 SV 650S K6
 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".

|  
			| 1 paź 2010, o 23:13 | 

|  
		|  |  
			| Jamez SV Rider 
 Moto: Z800
   |   Re: Wypadek forumowicza?3maj się ludzik, co nas nie zabije to nas wzmocni! _________________
 GS500 -> SV650S K3 -> Z800 Batmobile

|  
			| 1 paź 2010, o 23:15 | 

|  
		|  |  
			| matejator SV Rider 
 Moto: SV 650S 2004
   |   Re: Wypadek forumowicza?To witaj w klubie. Dobrze że jesteś cały. Mam nadzieję, że uda Ci się szybko maszynę naprawić. _________________
 SV650S K4

|  
			| 1 paź 2010, o 23:27 | 

|  
		|  |  
			| zonq SV Rider 
 Moto: Czorna SV650 K1
   |   Re: Wypadek forumowicza?Stary ciesz się, że w ogóle możesz tu napisać i jesteś jako tako cały   . Wiadomo najlepiej jakby Cie pucha nie ściągnęła, ale skoro już do tego doszło to lepiej u schyłku sezonu niż na początku    . Teraz tylko wyrwij od TU co Twoję (za ubranie, kask też Ci się należy) i szukaj sprzęta na następny sezon albo reanimuj tego._________________
 Czorna SV650 K1

|  
			| 1 paź 2010, o 23:29 | 

|  
		|  |  
			| skwaro SV Rider 
 Moto: CBR600RR PC40
   |   Re: Wypadek forumowicza?O f... dobrze że z Tobą ok. _________________

Motocykl w przeciwieństwie do auta w zakręcie pochyla się we właściwą stronę.

|  
			| 1 paź 2010, o 23:33 | 

|  
		|  |  
			| kapel22 SV Rider 
 Moto: Ruda SV1000S K3
   |   Re: Wypadek forumowicza?Dochodź do siebie, a moto się poskłada... _________________
 Ruda SV1000 S K3

|  
			| 2 paź 2010, o 09:10 | 

|  
		|  |  
			| koki SV Rider 
 Moto: SV 1000 SZ
   |   Re: Wypadek forumowicza?Dobrze, że nic Ci nie jest! Skoro już wyszedłeś ze szpitala to dobrze kuruj się, wiem co mówię ponieważ sam miałem "pocałunek" z puszką i siedzę jeszcze w szpitalu. _________________
 Suzuki SV 1000 SZ - lyter powrócił

|  
			| 2 paź 2010, o 10:33 | 

|  
		|  |  
			| Jaco*l SV Rider 
 Moto: Daytona 675
   |   Re: Wypadek forumowicza?Najważniejsze, że nie ucierpiałeś za mocno a moto - się poskłada albo będzie nowy. _________________
 SV 650 -> Z750 -> DAYTONA 675

|  
			| 2 paź 2010, o 11:37 | 

|  
		|  |  
			| SweetNoise SV Rider 
 Moto: Sprint ST
   |   Re: Wypadek forumowicza?Dokładnie, ważne że Tobie udało się uniknąć jakichś trwalszych pamiątek... _________________

SV650S K6

|  
			| 2 paź 2010, o 14:37 | 

|  
		|  |  
			| pm2z SV Rider 
 Moto: PW50, CBR600, CR125
   |   Re: Wypadek forumowicza?Bo wbrew wszelkim pozorom dla motocyklisty nawet b. mała prędkość może być śmiertelna. Wiem jak w terenie długo się czasem leci / turla po glebie, a przecież to bardzo małe prędkości... To gdzie ty ten kask miałeś, chłopie? Patrz w instrukcję, jak masz shoei to i instrukcja powinna być   KASK ZAKŁADAMY TYLKO NA GŁOWĘ . No, ale jak uratował dupsko, to tylko się cieszyć   I fajnie, że przekonałeś się do marki shoei, ale ja 5 lat temu latałem po asfalcie w kasku probiker za ok. 200 zł (najtańszy model) i też byłem zarąbiście podjarany tą marką    Podejrzewam, że w normalnych (miejskich, nie za szybkich zdarzeniach) to każdy kask z europejskimi atestami da radę, a przy prędkościach z jakimi latamy w trasie, jak się głową przywali, to i najdroższy shoei / arai / (tu możecie sobie wstawić dowolną markę) nie pomoże  _________________
 Lepiej mieć kamyk w bucie niż ziarnko piasku w prezerwatywie

|  
			| 2 paź 2010, o 14:44 | 

|  
		|  |  
			| Fleury29 SV Rider 
 Moto: wdowiec
   |   Re: Wypadek forumowicza?Dobrze że nic poważniejszego   ostatnio nawet mój kolega miał wypadek na jego Kawie. .. co to się dzieje     Szybkiego powrotu na moto   _________________
 "Too weird to live but much too rare to die.."

|  
			| 3 paź 2010, o 01:16 | 

|  
		|  |  
			| pm2z SV Rider 
 Moto: PW50, CBR600, CR125
   |   Re: Wypadek forumowicza?Normalna sprawa - się jeździ, się wywraca  _________________
 Lepiej mieć kamyk w bucie niż ziarnko piasku w prezerwatywie

|  
			| 3 paź 2010, o 10:53 | 

|  
		|  |  
			| Fleury29 SV Rider 
 Moto: wdowiec
   |   Re: Wypadek forumowicza?Hehe no tak    nie wiem jak mogłem zapomnieć     _________________
 "Too weird to live but much too rare to die.."

|  
			| 3 paź 2010, o 23:51 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 16 ] |  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość |  
	|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach